VISO

VISO er en digital presentasjon av bruktboliger med engasjerende innhold. Tjenesten leveres av Inviso. Den er spesielt egnet for lesing fra mobile enheter. Dette er den nye digitale salgsoppgaven og den naturlige landingsside for boliger til salgs, som hver meglerkjede og megler må ha. Det er landingssiden for boligen som sikrer engasjerte interessenter og brukerdata som hjelper deg som megler i salget. Megleren kan selv hente ut brukerdata og kontinuerlig optimalisere markedsføringen slik at presentasjonen viser de viktigste salgs-poengene og det mest relevante innholdet under salgsprosessen. VISO er skreddersydd for mobile enheter som presenterer informasjon og brukerinnhold om boligen som aldri før har vært mulig. Kombinert med våre digitale annonsepakker i sosiale medier og VISO som landingssiden for din digitale salgsoppgave er dette det mest kostnadseffektive markedsføringsproduktet i markedet.

  • Markedets mest visuelle digitale salgsprospekt
  • Unik synlighet i sosiale medier
  • Konkret og rett-på nabolagsvisning
  • God Google og Facebook-synlighet
  • 100% responsivt

HVA FINNER DU I ET VISO PROSPEKT?

Skreddersydd Video
Bildeslideshow med rommindeling
Dato på visninger og besøkende “akkurat nå”
Budgivning
Kartvisning
Twitterfeed for selger
Norges mest nøyaktige nabolagsprofil
Deling og lagring til hjemskjerm
Avstandsberegning fra jobb til nytt hjem

VISO FOR DEG SOM MEGLER

Se en video om hvordan du som megler kan holde Viso-prospektet som din digitale salgsoppgave oppdatert takket være admin-panelet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVA ER EGENTLIG VISO?

VISO er en digital presentasjon av boligen tilpasset alle brukerflater. Den kan brukes som den landingssiden for boligen som er til salg og slik tjene som en fullverdig digital salgsoppgave. Den er den naturlige endestasjonen i kommunikasjon med potensielle boligkjøpere. Det er her de ender opp når de klikker på digitale annonser hos Finn.no, på feeds i sosiale medier eller mottar mail eller sms med link til salgsoppgaven.

HVEM KAN BRUKE VISO?

Alle som er brukere og kunder hos Inviso kan få tilgang til VISO-tjenesten. Det vil kreve at kjedeledelsen aksepterer en enkel teknisk integrasjon med meglersystemet. Med litt tilpasninger kan også kjedens logo m.m. legges inn i den digitale salgsoppgaven.   

HVORDAN BESTILLER JEG?

Dersom du ikke allerede er registrert kunde hos Inviso må du registrere deg på vår nettside (inviso.no). Når dette er gjort vil du kunne logge deg inn i vår nettbutikk – MeglerApp’en – og bestille produktet på vegne av boligselger. Når produktet er kjøpt vil du motta en mail med link til presentasjonen som du da kan starte med å forme. Den vil først kunne vises når bilder og tekst er lagt inn i webmegler. Bilder, boligtekst, naboinformasjon, avstandsmål, dokumenter etc. vil automatisk lastes inn i presentasjonen.

HVA ER FORDELEN MED DETTE PRODUKTET?

Denne måten å vise fram og presentere boligen på er mer informativ, mer brukervennlig og mer aktuell enn noen av alternativene – og det er tilpasset mobile flater. Det er lett og raskt å dele det med hvem du vil og du kan laste det ned på hjem-skjermen på mobilen som en app som gjør det enkelt å raskt å finne og åpne igjen. Konkret viser den informasjon på engasjerende måte for folk på mobil - som hittil ingen andre har vist fram. I tillegg er den lett å få tilgang til. Presentasjonen er dynamisk og vil vise både oppdateringer og nytt innhold så lenge boligen ligger for salg. Så fordelene er: INFORMASJONSRIKT, BRUKERVENNLIG, ENGASJERENDE, AKTUELLE OPPDATERINGER TIL ENHVER TID, MOBILT, LETT Å DELE.

HVA ER DET SOM ER MEST SPESIELT?

Det er mye som er spesielt. Bildene er delt inn i romkategorier. Det gir rask og oversiktlig presentasjon av boligen. Man kan ”like” og ”love” bildene. Og megler kan legge inn salgspoeng på konkrete punkter i bildene som bruker kan åpne å lese (info points). En unik statistikkmodul gir megler detaljert innsikt i sanntid hvor mange som klikker seg inn på salgsoppgaven: hva de ser på, hva de klikker på, hvor mye etc. Innsamling av bruker- og innsiktsdata har aldri vært lettere. Ny naboinformasjon der brukere raskt og enkelt får en forståelse for hva slags naboer som bor i området - twitterbloggen der megler eller boligselger kan twitre ”live” inn i prospektet. Videre er presentasjonen ”dynamisk” med stadig nye oppdateringer og spenningsmomenter som megler fortløpende kan legge inn for å opprettholde engasjement overfor kjøperne.

HVA KOSTER DET?

Dette er et rimelig produkt – koster kun kr 625,- inkl mva. Fri bruk og deling. Ved samarbeid om en integrert løsning, hvor VISO blir den foretrukne salgsoppgave og landingsside for hele kjeden, forhandler vi frem egne gode løsninger.

ER DET MYE ARBEID MED Å LAGE DET?

Det tar maks 10-15min å få ut salgsoppgaven. Det er ikke mye arbeid. Mesteparten av innholdet legger seg inn automatisk. Når innholdet i meglersystemet er produsert av megler – eks. bilder og boligtekst, nabolagsinformasjon, dokumenter osv, overføres dette automatisk. I tillegg kan megler redigere direkte i presentasjonen og gjøre spesielle tilpasninger – som f.eks. å legge inn selgers egne meldinger og bilder/videosnutter via Twitter. Se denne video’en hvordan admin-funksjonen i VISO fungerer.

HVOR OFTE MÅ JEG OPPDATERE DET?

VISO løsningen gir mulighet til å løpende oppdatere og aktualisere innholdet – og ikke minst optimalisere. På ”Brukerinnsikt” får megleren en mengde informasjon om hvordan potensielle boligkjøpere bruker presentasjonen og denne innsikten kan brukes til å tilpasse og optimalisere innholdet. Slik kan et høyt engasjement i bolig monitoreres og videreutvikles med nye oppdateringer frem til visning og etter visning. Dette kan potensielt gi flere budgivere og dermed en mulig høyere pris.

HVOR KAN KJØPER/BRUKER FÅ TILGANG TIL DISSE PRESENTASJONENE?

Først og fremst er dette en naturlig del av en FINN annonse og/eller en Facebook/ Google kampanje der man klikker på annonsen og kommer videre rett til VISO presentasjonen – boligens salgsoppgave hos megler for optimal kommunikasjon med potensielle boligkjøpere. Nå når Finn.no har endret sitt annonseformat er dette en viktig løsning for meglere og kjeder som søker en fullverdig digital salgsoppgave på deres side og som samler kundedata og kundeinnsikt.   Eksempel: se på siden ”Interaktiv-visning.no” og få opp en søkeside der du kan søke etter og finne ALLE VISO presentasjoner fra AKTIV i et spesielt område – eller den konkrete adressen.

HVA ER DE VIKTIGSTE FUNKSJONENE FOR MEG

Det viktigste er at du som boligkjøper raskt og effektivt kan få en mer fullverdig, mer brukervennlig og underholdende digital presentasjon av aktuelle boliger tilpasset mobile enheter og som enkelt kan lastes ned på hjemmeskjermen og dele med andre. Det skal være lett å få en rask oversikt og evt. få tilgang til flere dokumenter.

Fant du ikke svar på det du lurte på?

VISO KOSTER KUN KR 625,-

Om din meglerkjede har iverksatt en teknisk integrering mellom deres meglersystem og VISO-tjenesten, så kan VISO bestilles via Inviso sin bestillingsplattform, “MeglerApp’en”. Dersom du ikke allerede er registrert kunde hos Inviso må du registrere deg eller kontakte Kundeservice. Deretter vil du kunne logge deg inn i MeglerApp’en og bestille produktet på vegne av boligselger.

SKAL VI KONTAKTE DEG?

Kontakt meg for et møte om å komme i gang med VISO!