Hvordan klargjøre boligen til foto?
Les mer om våre tjenester her

Interiørveiledning til foto

Klargjøring av boligen før foto er en svært viktig del av salgsprosessen! Målet er at boligen skal fremstå mest mulig attraktiv for flest mulig boligkjøpere

Boligstylisten fra Inviso går gjennom boligen sammen med boligselger og legger opp en god plan for hvilke tiltak som bør gjennomføres før fotografering. Det gjelder å fremheve potensialet og legge til rette for at fotografen kan ta de aller beste bildene av din bolig!

Undersøkelser viser at boligselgerne opplever økt ro og trygghet rundt salget av sin bolig etter at boligstylisten fra Inviso har vært på besøk.

Interiørveiledning assistanse

Ved å velge denne tjenesten kommer boligstylisten tilbake på fotodagen og bistår boligselger med klargjøringen og siste hånd på verket. 

Her får boligselger sikret at boligen er optimalt klargjort og kan senke skuldrene i en ofte stresset situasjon. Dette betyr at fotografen kan bruke all sin tilmålte tid på å være kreativ og fange de aller beste motivene!

Vi har som Norges største leverandør av boligfoto god erfaring i at den tiden boligselger legger ned i forberedelsene før foto, påvirker både salgsprosess og resultat. En unik bildepresentasjon gir boligkjøper det mest optimale førsteinntrykket og gjør at boligen lettere skiller seg ut.

Bilder før og etter

Beveg skillelinjen og se forandringen!

Marianne har levert bra synes jeg. Kundene er fornøyde og mener de har fått detaljerte tilbakemeldinger og god veiledning. Når kundene mine er fornøyde, så da er jeg fornøyd!

Megler DNB Oslo

Stylinghjelp kombinert med knallgode bilder, samt vårt eget og meglers personlige engasjement, gjorde at vi fikk markedsført leiligheten på best mulig måte. Vi er strålende fornøyde!

Boligselger Oslo

Som fotograf er verdien av at Interiørveileder har vært innom boligen før meg, som natt og dag. Da kan jeg fokusere på å ta gode bilder og finne fine kameravinkler istedenfor å komme med rydde råd og opptre streng. En interiørveileder kan disse knepene. Bildene er jo kanskje det viktigste ved et boligsalg, så å få fotografen til å bli inspirert er muligens det beste en boligselger kan gjøre.

Fotograf Bergen