Heidi Bryn Olsson

Fagansvarlig / boligregissør i Inviso Regi

Min oppgave som boligregissør er å finne de unike salgspoengene og tilrettelegge for en best mulig presentasjon av boligen. Sammen med fotografen er vi et kreativ team som gjennom bildene skal fortelle en historie om hvordan det er å bo akkurat her. Bildene skal ha god flyt, rene linjer og gi en opplevelse. Vi er 30 boligregissører som jobber for Inviso og vi dekker alle de store byene. Det er utrolig givende å kunne bruke fagkompetansen sin på denne måten og være med å skape en merverdi i boligsalget.

Per Oscar Skjellnan

Boligfotograf / videograf / dronepilot

Som fotograf hos Inviso sørger jeg for å formidle den gode visuelle historien om boligen. Vi har gått fra å være ren leverandør av boligfotografi til å bli en totalleverandør av innhold der vi pushes kontinuerlig til å være kreative og komme med gode løsninger. Det å gjøre både video, drone og plantegning i tillegg til foto gir meg som fotograf en god variasjon i hverdagen. Ved å jobbe tett med boligregissørene får jeg også et bedre utgangspunkt til å ta virkelig gode bilder og skape en rød tråd i totalleveransen.

Bjørn Steinar Kirkholt

Regionsleder MidtNorge / Innlandet

Min oppgave som regionsleder er å sørge for flyt og effektivitet i meglerens hektiske hverdag. Som deres rådgiver er jeg opptatt av å kunne gi meglerne kunnskap om de tjenester Inviso kan tilby, og som vil gi boligselger en merverdi i boligsalget. Jeg sørger for at mitt fotograf- og regissørteam leverer god og helhetlig kvalitet i henhold til det meglerne ønsker og har behov for. Jeg har jobbet 7 år som regionsleder i Inviso og trives veldig godt med å jobbe inn mot en bransje som er i stadig bevegelse.

Thea Krekke

Leder for Kundeservice

Kundeservice er selve hovedpulsåren i Inviso hvor vi skal sørge for flyt og effektivitet i meglerens hverdag. Kundeservice styrer all logistikk i forbindelse med booking av de ulike produktene og koordinerer med megler, fotograf, regissør og boligselger. Dukker det opp en utfordring med leveransen, håndterer vi dette raskt slik at boligselger får bildene sine som forventet. Inviso elsker fornøyde kunder, og derfor jobber vi hardt hver dag for å nettopp levere de beste kundeopplevelsene.

Eskil Waldenstrøm

Produsent og videoansvarlig

Som videoprodusent i Inviso er jeg ansvarlig for å ferdigstille engasjerende og underholdende reklamefilmer av boliger ved hjelp levende lyd og bilder. Vi utvikler stadig nye formater som treffer folk i farten på mobilen, med bruk av nytt og spennende verktøy som skal sørge for god driv gjennom filmen. Fotografene utdannes til videografer og læres opp til å ta gode opptak når de er ute på oppdrag. Reklamefilmene skal ha god driv og trigge potensielle kjøpere til å se mer og gå på visning. Vi merker en betydelig økt interesse for video som annonseformat ute hos meglerne.

Robert Dreier Holand

Regionsfotograf / Droneansvarlig

Som droneansvarlig er jeg ansvarlig for sikkerhet, rutiner, produkter som inneholder droner og oppfølging av pilotene våre. Dette er et fagfelt som er nytt og som er i stor forandring. Inviso er Norges største droneoperatør, og vi har derfor en innflytelsesrik rolle i den fremtidige utviklingen av dronefoto. Jeg er som en fagperson innenfor drone i kontinuerlig kontakt med myndighetene, i tillegg til at jeg leder den faglige oppfølgingen av fotografer i min region. Noe av det jeg liker best i mitt arbeid er å se og samtidig utfordre andre fotografers potensial.