Boligfotografer

Jobb hos oss

Å være boligfotograf hos oss innebærer faglig utvikling, varierte arbeidsoppgaver og et godt kollegialt miljø. Våre fotografer er ikke bare fotografer, videografer og dronepiloter – men leverandører av visuell kommunikasjon!

Les mer

Vi stiller store krav til fotografene våre; i tillegg til å være teknisk dyktige og ha et godt blikk for vinkler og kreativitet, har vi også et sterkt fokus på kundeopplevelse og kommunikasjon ut mot kundene våre. Å jobbe for Inviso skal være gøy, krevende og faglig utfordrende – samtidig som du kan forvente ordnede forhold som gode betingelser, kontrakter og en solid organisasjon i ryggen. Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe som boligfotograf hos Inviso, ta kontakt med Fotosjef Espen Torhaug på et@inviso.no eller tlf. 416 70 829.
Vi søker

Innholdsmarkedsfører

Vi søker en innholdsmarkedsfører med performance marketing erfaring, som skal produsere og styre leveransen av digitalt innhold til våre kunder – nye og gamle. Innholdet skal fortelle både små og store historier som vi skaper rundt om i landet hver dag. Innholdsrike, aktuelle, visuelle historier – som gjør våre kunder nysgjerrige og våre medarbeidere stolte.

For eventuelle spørsmål ta kontakt med Markeds- og salgsansvarlig Trine Haagensen på trine.haagensen@inviso.no eller tlf. 916 70 433.