Digital Visning – nå også med måleverktøy og navigeringsmulighet!

Tjenesten Digital Visning ble lansert tidlig i våres og ble raskt populær og godt mottatt av meglere som vel som boligselger og boliginteressenter.
Digital Visning har som hovedhensikt å ytterligere tilgjengeliggjøre boligen for potensielle kjøpere. Tjenesten er ikke helt ny på markedet men det har skjedd en utvikling i teknologien.

– MARKEDETS BESTE LØSNING

– Løsningen vi har gått for er den beste som eksisterer på markedet nå, og er en 3-dimensjonal modell med en unik oppløsning, navigeringsmulighet og ikke minst verktøy som måling av overflater, forteller produktleder for Foto i Inviso, Erlend Glosli.

STOR VERDI FOR BÅDE MEGLER, BOLIGSELGER OG POTENSIELLE KJØPERE

Under utviklingen av tjenesten har det vært viktig for oss å skape et produkt som gir verdi både for alle parter i en bolighandel, megler, selger men ikke minst kjøper, fortsetter Erlend Glosli.

Her kan du høre hva eiendomsmegler Petter Birkrem ved Privatmegleren Ullevål sier om Digital Visning:

Jeg opplever større interesse ved å benytte Digital Visning i salgsprosessen. Som megler for fritidseiendom kan jeg lettere guide interessenter i forkant, og få flere relevante budgivere på visningene!

Det er meget god kvalitet på løsningen som gir et reelt innblikk i eiendommen. Interessentene kan bruke digital visning for å måle alle ønskelige flater – en veldig bra funksjon da mange ønsker oppussing før overtakelse.

Petter Birkrem, Privatmegleren Ullevål

 

 

Se ulike eksempler: