Inviso har nå gleden av å presentere Stilvelgeren!

Som først ute på markedet har Inviso inkorporert programvare i systemene som gir deg som kunde muligheten til å selv velge hvilket uttrykk bildene dine skal ha. Dette er bildeoptimalisering basert på kunstig intelligens som legger den siste finishen på bildene du får levert fra Inviso sine systemer. Dette vil gi deg bilder etter din smak, og du vil kunne sette ditt særpreg på dine annonser. Dette gir DEG kontrollen over finishen på bildene dine!

Stilvelgeren gir deg muligheten til å skille deg ut i mengden, og sette ditt preg på bildene du presenterer i markedet. Gjennom mange år i bransjen har Inviso lang erfaring med hvor ulike preferanser meglere og boligselgere har når det gjelder hvordan bildene skal fremstå, hvilket uttrykk de skal ha. Noen ønsker bilder med mye farger, noen ønsker mindre, andre ønsker lyse bilder, mens andre liker bildene dunklere.

Derfor har Inviso nå gleden av å presentere Stilvelgeren.

Klikk og dra!

 

Se enkel bruksanvisning HER!